Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

San Pietro Vernotico, 14 febbraio 2020: il vino incontra il piacere della lettura e la lettura incontra il piacere del vino: connubio perfetto.

Cantina Sampietrana apre le porte agli amanti della lettura! Nella suggestiva cornice dello stabilimento vitivinicolo ha avuto luogo la presentazione del libro Analisi illogica dell’amore, di Elena Dell’Aquila, al quale è stata attribuita una mezione dalla Casa Editrice Les Flaneur Edizioni, nell’ambito del Premio dedicato Ludovica Castelli.

A dare il via alla serata una degustazione di vini della linea storica della cantina Tacco Barocco, Chardonnay, Rosato di uve Negroamaro, Primitivo, per poi procedere con le letture coinvolgenti della Dott.ssa Logopedista Chiara Caiulo e dei commenti della scrittrice Elena.

A seguire, cena esclusiva con Lady Chef, Patrizia Taccone.

Il menu, accompagnato dai nostri vini

Verdeca Salento IGP Biologico
Fiano Salento IGP Biologico
«Parnanio» Salento IGP Negroamaro Biologico
«Settebraccia» Salento IGP Negroamaro-Susumaniello

è stato pensato per l’occasione:

L’entree di benvenuto con calice di vino dalla nostra Cantina
Sfizierie della Lady Chef
***
Uovo croccante su insalata di carciofi e spuma di pecorino
Sfoglia di semolino con cimette di rape stracciatella e alici
Involtini di melanzane gratinate
***
Fiori di sfoglia fresca con radicchio e speck
con vellutata di grana e noci
***
Filetto di maialino con salsa al vino e funghi cardoncelli
***
Tortino al cioccolato con cuore morbido
servito con gelato e frutti rossi

0
Carrello